Naar IJsland !

Gepubliceerd op 3 juni 2024 om 07:10

Het is ondertussen toch weer even geleden dat we nog eens in het hoge noorden geweest zijn. Tenminste als je onze citytrip naar Helsinki in het begin van het jaar niet meetelt. 
Maar vandaag is het weer zover, onze valiezen staan al klaar om te vertrekken naar het verre IJsland. Dat land stond al langer op onze to-do lijst en nu is het dan zo ver. We gaan met de (huur)wagen rondtoeren in IJsland. Voor een rit rond het hele eiland hebben we spijtig genoeg niet genoeg tijd, maar we gaan IJsland verkennen langs de zuidelijke kant, van west naar oost (en terug). Ons vliegtuig vertrekt straks iets voor twee vanop de luchthaven van Brussel voor een vlucht van drie en half uur naar het land van de vulkanen. Over vulkanen gesproken, er is er momenteel eentje al een tijdje aan het uitbarsten, vlak in de buurt van de luchthaven van Keflavik. Wie weet of we binnen een dikke week nog gaan terug geraken uit IJsland :-)
In dat geval gaan we een extra lange vakantie tegemoet. Hoe dan ook, onze avonturen kan je vanaf vandaag hier op onze website volgen !

Reactie plaatsen

Reacties

Greet Vanheuckelom
19 dagen geleden

Goei verlof hè mannekes

Annie Dierckx
18 dagen geleden

Leuk , en geniet er met volle teugen van . Jullie hebben het verdiend!