Bijna weg !

Gepubliceerd op 1 juni 2023 om 14:04

Er komt eindelijk een einde aan het wachten ! Vannacht starten we met onze Scandinavië-roadtrip. Drie jaar geleden stonden we ook op het punt deze trip te gaan doen, maar een klein gemeen beestje zette toen heel de wereld op zijn kop en we konden onze reisplannen opbergen...
Deze keer zijn er geen beestjes die straf genoeg zijn om alles te blokkeren. Maar er hangt nog één wolkje aan de hemel. We moeten namelijk aanstaande zondag de ferry nemen van Hirtshals in Denemarken naar Larvik in Noorwegen. Nu heeft de Superspeed 2 (zo heet onze ferry) vorige week toch wel een ongelukje gehad zeker en is hij tot op heden nog altijd buiten dienst ? Tot op heden ligt de Superspeed 2 nog altijd in Frederikshaven voor herstelling. Maar normaal gezien zou hij heel binnenkort weer in de vaart moeten komen. We maken er ons momenteel nog niet te druk over. En blijkbaar worden alle passagiers voor de Superspeed 2 omgeboekt naar de Superspeed 1 in het geval het schip nog niet kan varen. Die vaart ook naar Noorwegen, maar dan wel naar Kristiansand. Als we met die ferry zouden varen, dan zitten we wel een stukje verder van onze eerste verblijfplaats in Noorwegen. Maar onoverkomelijk is dit niet. Het zou veel erger kunnen. We houden de verdere evoluties alleszins heel goed in de gaten.
Voor de rest zijn we zo goed als klaar om te vertrekken. De auto is gekuist en de dakkoffer is gemonteerd. Vanavond laden we al onze bagage in en dan zouden we in principe kunnen vertrekken. Maar we vertrekken pas vannacht, ergens rond een uur of drie.
Eerst gaan we vanavond de verjaardag van Carine al op voorhand vieren met onze vrolijke vrienden.
Ziezo, ons volgend bericht komt hoogstwaarschijnlijk vanuit Duitsland, en ook voor de rest van de trip zal je ons hier kunnen volgen.

Reactie plaatsen

Reacties

Diane Van kerckhoven
een jaar geleden

Amuseer jullie, geniet. Maar vooral kom veilig weer thuis..