Nog 4 weken !

Gepubliceerd op 6 mei 2023 om 09:16

Binnen 4 weken zitten we rond deze tijd in Tarp in Duitsland, niet zo ver verwijderd van de grens met Denemarken. We hebben dan onze eerste overnachting van onze rondtrip al achter de de rug. Vier weken is niet meer zo lang, da's minder dan 30 dagen. Het aftellen gaat dan ook sneller en sneller. De voorbereidingen voor onze reis zijn dan ook volop bezig. Alle hotels en verblijven die we op voorhand kunnen betalen zijn al betaald. Reisverzekering (je weet maar nooit) is afgesloten. En we hebben ook al een tag voor de autowegentol in Noorwegen. 
In Noorwegen moet je voor de meeste autowegen tol betalen. In principe kan je als buitenlander gewoon overal rijden, je nummerplaat wordt geregistreerd en op 't einde van de maand krijg je een afrekening in de bus van de gereden stukken snelweg. Maar je kan je wagen ook op voorhand registreren, dan krijg je 20% korting. Als je dat doet krijg je ook een tag toegestuurd via de post. Die moet je dan op de voorruit van de wagen kleven.
Dat hebben we dan ook maar gedaan, want 20% is 20% uiteraard. De komende weken gaan we verder met onze voorbereidingen, zoals bijvoorbeeld al ons camera-materiaal nakijken en juist instellen, kwestie van jullie van mooi beeldmateriaal te kunnen voorzien ! 

Reactie plaatsen

Reacties

Walter Liekens
een jaar geleden

Zet 'em op Pat @ Carine