Selecteer een pagina

We hebben er het hele jaar naar afgeteld, maar vanavond is het weer zover ! We trekken weer naar onze favoriete zomervakantiebestemming : Serfaus-Fiss-Ladis !
Net zoals vorig jaar verblijven we weer in Fiss, en terug bij de familie Pale in Apart Carina.
Vanmorgen zijn we begonnen met de auto helemaal leeg te laden en dan vervolgens naar de handcarwash te rijden.
Dat is één van de tradities die we in ere proberen te houden. Met een fris gepoetste wagen is het eens zo leuk om op vakantie te vertrekken.

Wat ook tot de vaste rituelen behoort is het bezoek aan het containerpark (een mens kan wat rommel verzamelen gedurende het jaar). Daarna is het tijd om de dakkoffer op de auto te monteren. We gaan met z’n vieren op vakantie en dan neem je wel wat bagage mee. Wij in het bijzonder, want we sleuren heel wat foto en videomateriaal mee om onze vakantie te vereeuwingen.

We vertrekken elk jaar bij het begin van de grote vakantie, dat is ook het begin van de kermis in Mechelen.
Kermisfrieten zijn het vaste laatste avondmaal alvorens we naar de bergen trekken.
Patrick gaat zodadelijk zijn bed opzoeken en proberen te slapen. Het is de bedoeling dat we vannacht ergens tussen middernacht en twee uur vertrekken. Hoe we gaan rijden, dat is nog niet geweten, dat zien we straks wel.

Dit jaar kan je ons ook volgen via de App (en website Polarsteps), ga naar https://www.polarsteps.com/Heumsweetheum op de website, of zoek in de app naar heumsweetheum en je kan ons op de voet volgen !