Selecteer een pagina

Het is weer snel gegaan. Onze week in Montafon is weeral voorbij gevlogen. Voor onze laatste dag in Gargellen gaan we geen grote inspanningen meer doen. Deze voormiddag gaan we ons wat met onze foto en video-hobbies bezig houden. Daarvoor rijden we in de richting van de Fidelis-kapelle, die zich naast de toegangsweg naar Gargellen bevindt. Terwijl Carine zich bezig houdt met het fotograferen van de wilde beek, experimenteert Patrick met de 360-graden camera.

Ook de glazen bol van Carine komt er aan te pas. Niet om de toekomst te voorspellen, maar wel om speciale foto-effecten te bereiken.

De tijd vliegt snel. Nog voor we het door hebben is het al middag. We rijden terug naar het dorp, waar we onze auto omwisselen voor de kabelbaan, naar boven op de Schafberg. Daar eten we eerst lekkere Bratkartoffeln voor we nog een laatste “inspanning” gaan leveren. 

Daarna is het de beurt aan Chelsea en Patrick om met de mountaincart naar het dorp af te dalen. De mountaincart is een soort van driewieler waarmee je met een razende vaart van de berg naar beneden kunt rijden. Na ongeveer twintig minuten sta je dan onderaan bij het dalstation van de kabelbaan. En het levert ook weer mooie plaatjes op…

En dan is het tijd voor het laatste avondmaal. Daarvoor trekken we deze keer naar de Gargellner Stoba. 

Dat het gesmaakt heeft, daar moet je niet aan twijfelen. Rest er ons vanavond alleen nog onze koffers terug te pakken. Morgen verlaten we Gargellen. Maar we rijden nog niet naar huis. Wat onze volgende halte wordt, dat lees je hier morgen wel…