Nog 3 dagen !

Gepubliceerd op 2 februari 2022 om 21:56

Nog 3 dagen en het is weer zo ver ! Dan trekken we voor de vierde keer naar het hoge Noorden, naar Lapland !
Dit jaar keren we terug naar Muonio in Fins Lapland, waar we in 2016 voor het eerst op reis gingen.  De laatste twee keren waren we in Lannavaaraa in Zweeds Lapland, maar voor  deze keer leek ons een terugkeer naar Muonio wel eens leuk.
We gaan trouwens ook deze keer niet alleen op reis. We nemen familie mee op sleeptouw, meer bepaald tante Annie en haar partner Luc. Voor hen is het de eerste keer dat ze naar Lapland trekken. Het hoge Noorden kennen ze al wel een beetje, want ze hebben een dochter die al een paar jaren in Noorwegen woont.

Aanstaande zaterdag omstreeks 7 uur 's morgens stijgen we vanop Zaventem op naar Finland. Voor het zover is moet er nog wel één en ander geregeld worden.
De koffers moeten nog gepakt worden, en wie ons een beetje kent weet dat we een enorme hoeveelheid foto en videomateriaal liggen meezeulen. Ook dit jaar gaat dat niet anders zijn. En vrijdagnamiddag moeten we ook nog een Antigeen-test laten afnemen, want om Finland binnen te mogen heb je zo'n test nodig en die mag maximaal 48 uur oud zijn. 

We hebben voor deze reis ook snel een logo ontworpen. Dat gebruiken we bijvoorbeeld voor de labels die we aan onze valiezen hangen. Kwestie van ze sneller terug te vinden als ze op de transportband liggen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marien Corry
een jaar geleden

Veel plezier in Lapland!!!!
Have fun....
Ik volg op "Heumsweetheum".
Doei