Selecteer een pagina

Ondanks dat de afgelopen avond en nacht het ergste deed vermoeden, is iedereen vanochtend opgestaan zonder noemenswaardige problemen. Zouden de schietgebedjes van de dames gisteren ons gevrijwaard hebben van katers en andere ongemakken ? Of zou het komen door het feit dat men gisteren het bier tapte met perslucht ipv koolzuur ?
We zijn alleszins heel tevreden dat we geen last hebben van onze uitspattingen.
Na het ontbijt gaat ieder zijn eigen ding doen. Wij hadden onze fietsen meegebracht (kwestie van onze fietsendrager nog eens te benutten) en gaan een ritje door de streek doen. Dat doen we aan de hand van de talloze fietsknooppunten die je hier vindt. Dat systeem is heel eenvoudig, je moet gewoon weten van wel knooppunt naar welk knooppunt je moet rijden en klaar is kees.

Uiteraard trekken we er nooit zonder fototoestel op uit…

Het is een prachtige nazomerdag vandaag. Dat is ook te merken aan de talrijke fietsers die we tegenkomen. We waren blijkbaar niet de enigen die het idee hadden om te gaan fietsen. Limburg is trouwens heuvelachtiger dan we gedacht hadden. Op sommige plaatsen moesten we flink in de trappers om naar boven te geraken.

In totaal rijden we zo’n 36 kilometer rond tot we terug aan Centerparcs aankomen. Daar treffen we onze vrienden terug aan.
We ronden de dag af met een gezamelijk avondmaal in de Market Dome. Op Eddy en Rita, en onszelf na vertrekt iedereen vanavond terug naar huis. Wij blijven nog een nachtje tot maandagmorgen en dan zit het er voor ons ook weer op.
Het was een bijzonder fijn Oktoberfest weekend, eentje waar ongetwijfeld nog een vervolg aan gebreid zal worden !