Selecteer een pagina

Het is acht uur ’s morgens als we de deur van ons appartement bij Landal Hochmontafon achter ons dichttrekken. Nog snel even de sleutels gaan afleveren bij de receptie en we kunnen de laatste keer terug naar beneden rijden vanuit Gargellen. Ook vandaag wordt het weer een stralende dag. We hebben helemaal niet te klagen gehad over het weer tijdens onze vakantie. 
Voor we terug huiswaarts rijden moeten we nog een paar dingen doen. Het eerste is nog snel onze voorraad sausjes gaan inkopen in de M-Preis van Sankt-Gallenkirch.  Omdat we volgende winter waarschijnlijk niet naar Oostenrijk gaan komen (we hebben andere plannen in februari) moeten we er voor zorgen dat we zeker genoeg meenemen.
Als tweede moeten we nog gaan tanken, dat doen we ook hier, bij de plaatselijke BP tankstelle. En als derde, en zeker niet het minst belangrijke, rijden we naar onze tussenstop in Lautertal, Duitsland. Dat is bijna exact in het midden tussen Mechelen en Gargellen en daar houden we halt voor een overnachting.
We logeren voor één nacht in het hotel Kuralpe Kreuzhof.

 

Omdat we goed op tijd aankomen aan het hotel, kunnen we nadat we onze koffers naar de kamers gebracht hebben nog een korte wandeling in de omgeving maken. En we profiteren van de gelegenheid om onze drone ook nog eens uit te laten.

Omstreeks half zes zijn we terug aan het hotel. Snel even douchen en dan gaan we kijken of we iets kunnen eten in het restaurant.
Behalve een hotel is het hier ook nog een populair café/restaurant en er zijn hier ook nog een aantal privé-feestjes aan de gang.  Maar het personeel, dat zeer talrijk is, werkt zich helemaal uit de naad om iedereen zo snel mogelijk te bedienen. Het werk is hier op z’n duits georganiseerd : heel grondig !
We hebben dan ook nooit lang moeten wachten op onze bestellingen, en het was daarenboven ook nog eens heel lekker. Morgen rijden we verder naar huis, maar we doen dan nog twee tussenstops…